Tots els pobles

Notícies

Central fotovoltaica flotant

Temps: 2021-06-09 Comentari: 72

La solar és una manera molt neta de generar energia. No obstant això, a molts països tropicals amb el sol més abundant i l'eficiència de generació d'energia solar més alta, la rendibilitat de les plantes d'energia solar no és satisfactòria. La central d'energia solar és la principal forma de central elèctrica tradicional en el camp de la generació d'energia solar. Una central d'energia solar està composta generalment per centenars o fins i tot milers de panells solars i proporciona molta energia per a innombrables llars i empreses. Per tant, les centrals solars requereixen inevitablement un gran espai. Tanmateix, als països asiàtics densament poblats com l'Índia i Singapur, el terreny disponible per a la construcció de centrals solars és molt escàs o car, de vegades ambdues.

1

Una de les maneres de resoldre aquest problema és construir una central solar a l'aigua, donar suport als panells elèctrics mitjançant un suport de carrosseria flotant i connectar tots els panells elèctrics junts. Aquests cossos flotants adopten una estructura buida i es fan mitjançant un procés d'emmotllament per bufat, i el cost és relativament baix. Penseu-hi com una xarxa de llit d'aigua feta de plàstic rígid fort. Els llocs adequats per a aquest tipus de central fotovoltaica flotant inclouen llacs naturals, embassaments artificials i mines i sots abandonats.

Estalviar recursos terrestres i instal·lar centrals elèctriques flotants sobre l'aigua

2

Segons l'Informe On Sun Meets Water, Floating Solar Market publicat pel Banc Mundial el 2018, la instal·lació d'instal·lacions de generació d'energia solar flotant a les centrals hidroelèctriques existents, especialment les grans centrals hidroelèctriques que es poden operar de manera flexible, és molt significativa. L'informe creu que la instal·lació de plaques solars pot augmentar la generació d'energia de les centrals hidroelèctriques i, al mateix temps, pot gestionar de manera flexible les centrals elèctriques durant els períodes secs, fent-les més rendibles. L'informe assenyalava: "A les zones amb xarxes elèctriques subdesenvolupades, com ara l'Àfrica subsahariana i alguns països asiàtics en desenvolupament, les centrals solars flotants poden tenir una importància especial".

3

Aplicacions madures de centrals elèctriques flotants al món Flotant les centrals solars són ara una realitat. De fet, la primera central solar flotant amb finalitats de prova es va construir al Japó el 2007, i la primera central elèctrica comercial es va instal·lar en un embassament a Califòrnia el 2008, amb una potència nominal de 175 quilowatts. En l'actualitat, la velocitat de construcció de les centrals solars flotants s'està accelerant: la primera central elèctrica de 10 megawatts es va instal·lar amb èxit el 2016. A partir del 2018, la capacitat total instal·lada dels sistemes fotovoltaics flotants globals era de 1,314 MW, en comparació amb només 11 MW set. fa anys.
Segons dades del Banc Mundial, hi ha més de 400,000 quilòmetres quadrats d'embassaments artificials al món, la qual cosa significa que, des del punt de vista de l'àrea disponible, les centrals solars flotants tenen teòricament una capacitat instal·lada a nivell de terawatts. L'informe assenyalava: "Basant-se en el càlcul dels recursos hídrics artificials disponibles a la superfície, s'estima de manera conservadora que la capacitat instal·lada de les centrals solars flotants globals pot superar els 400 GW, que és equivalent a la capacitat instal·lada fotovoltaica global acumulada el 2017. ." Després de les centrals elèctriques terrestres i els sistemes fotovoltaics integrats en edificis (BIPV) Després d'això, les centrals solars flotants s'han convertit en el tercer mètode de generació d'energia fotovoltaica més gran.

4

Els graus de polietilè i polipropilè del cos flotant es troben a l'aigua i els compostos basats en aquests materials poden garantir que el cos flotant a l'aigua pugui suportar de manera estable els panells solars durant un ús a llarg termini. Aquests materials tenen una forta resistència a la degradació causada per la radiació ultraviolada, que sens dubte és molt important per a aquesta aplicació. En la prova d'envelliment accelerat d'acord amb els estàndards internacionals, la seva resistència al cracking per estrès ambiental (ESCR) supera les 3000 hores, el que significa que a la vida real, poden continuar treballant durant més de 25 anys. A més, la resistència a la fluència d'aquests materials també és molt alta, assegurant que les peces no s'estiraran sota pressió contínua, mantenint així la fermesa del marc del cos flotant. SABIC ha desenvolupat especialment el grau de polietilè d'alta densitat SABIC B5308 per als flotadors. del sistema fotovoltaic d'aigua, que pot complir tots els requisits de rendiment en el processament i ús anteriors. Aquest producte de qualitat ha estat reconegut per moltes empreses professionals de sistemes fotovoltaics d'aigua. HDPE B5308 és un material polimèric de distribució de pes molecular multimodal amb característiques especials de processament i rendiment. Té una excel·lent ESCR (resistència a les esquerdes per estrès ambiental), excel·lents propietats mecàniques i pot aconseguir entre la duresa i la rigidesa un bon equilibri (això no és fàcil d'aconseguir en plàstics) i una llarga vida útil, un procés d'emmotllament fàcil de bufar. A mesura que augmenta la pressió sobre la producció d'energia neta, SABIC espera que la velocitat d'instal·lació de les centrals fotovoltaiques flotants s'acceleri encara més. Actualment, SABIC ha llançat projectes de centrals fotovoltaiques flotants al Japó i la Xina. SABIC creu que les seves solucions de polímers es convertiran en la clau per alliberar encara més el potencial de la tecnologia FPV.

5

Solució de projecte solar flotant i suport de Jwell MachinerySuzhou Jwell Plastic Machinery Co., Ltd. és un altre important centre d'estratègia de desenvolupament de Jwell Company. Es troba al parc industrial de Chengxiang, Taicang, ciutat de Suzhou. És un fabricant d'alta tecnologia dedicat al desenvolupament i fabricació d'equips d'emmotllament per bufat. Actualment, els sistemes solars flotants instal·lats utilitzen generalment el cos flotant principal i el cos flotant auxiliar, el volum del qual oscil·la entre 50 litres i 300 litres, i aquests cossos flotants són produïts per equips de modelat per bufat a gran escala.

6

Producte Disseny
Màquina de modelat per bufat personalitzada JWZ-BM160/230 adopta un sistema d'extrusió de cargol d'alta eficiència especialment dissenyat, un motlle d'emmagatzematge, un dispositiu servo d'estalvi d'energia i un sistema de control PLC importat, i un model especial es personalitza segons l'estructura del producte per garantir una producció eficient i estable de l'equip.

7

8

Categories populars