Tots els pobles

Notícies

Ves amb responsabilitat, torna amb seguretat: el personal de depuració a l'estranger de la companyia JWELL va tornar triomfant

Temps: 2022-03-01 Comentari: 8

18-Jan-2022, with flowers and applause, we express our warm welcome and high tribute to our colleagues who have returned from overseas debugging. I would like to extend my sincere sympathies to my colleagues who are still in the overseas work site and do their best to serve customers. I would like to express my highest respect and sincere gratitude to all the overseas colleagues on business trips and their families who are fighting on the front line of overseas epidemic prevention and control and have made positive contributions to the high-quality development of JWELL.
L'any 2021 serà un any extraordinari. Per tal d'aportar suficient suport de confiança als clients estrangers, prengui la iniciativa de respondre al desplegament de l'empresa. Sota la greu situació de prevenció i control d'epidèmies, tot el personal, amb un fort sentit de la missió i la responsabilitat, s'aixeca al repte, assumeix amb valentia la responsabilitat, porta endavant l'esperit de lluita de la companyia JWELL "pot suportar les dificultats, pot lluitar" i mantenir-se en primera línia a l'estranger.

1

2

3

Al gener de 2022, més de 30 empleats de JWELL treballaven a Turquia, Uzbekistan, Vietnam, Alemanya, Egipte, Rússia i altres fronts antiepidèmics a l'estranger malgrat les dificultats, i el més llarg ha estat treballant a l'estranger durant més de 300 dies. Serveixen als clients de tot cor, per tal que els clients vegin el valor dels nostres productes i servei professional. Hem aconseguit excel·lents resultats en la batalla contra l'epidèmia, que no només ha guanyat elogis i reconeixement dels usuaris, sinó que també ha establert una base sòlida perquè el personal de JWELL desenvolupi contínuament mercats estrangers i acceleri el ritme del desenvolupament internacional.

4