Tots els pobles

Notícies

Ves amb responsabilitat, torna amb seguretat: el personal de depuració a l'estranger de la companyia JWELL va tornar triomfant

Temps: 2022-03-01 Comentari: 26

18-gen-2022, amb flors i aplaudiments, expressem la nostra càlida benvinguda i gran homenatge als nostres companys que han tornat de la depuració a l'estranger. M'agradaria transmetre el meu més sincer condol als meus companys que encara es troben al lloc de treball a l'estranger i que fan tot el possible per servir els clients. M'agradaria expressar el meu més alt respecte i sincer agraïment a tots els companys a l'estranger en viatges de negocis i a les seves famílies que lluiten a la primera línia de prevenció i control d'epidèmies a l'estranger i que han fet contribucions positives al desenvolupament d'alta qualitat de JWELL.
L'any 2021 serà un any extraordinari. Per tal d'aportar suficient suport de confiança als clients estrangers, prengui la iniciativa de respondre al desplegament de l'empresa. Sota la greu situació de prevenció i control d'epidèmies, tot el personal, amb un fort sentit de la missió i la responsabilitat, s'aixeca al repte, assumeix amb valentia la responsabilitat, porta endavant l'esperit de lluita de la companyia JWELL "pot suportar les dificultats, pot lluitar" i mantenir-se en primera línia a l'estranger.

1

2

3

Al gener de 2022, més de 30 empleats de JWELL treballaven a Turquia, Uzbekistan, Vietnam, Alemanya, Egipte, Rússia i altres fronts antiepidèmics a l'estranger malgrat les dificultats, i el més llarg ha estat treballant a l'estranger durant més de 300 dies. Serveixen als clients de tot cor, per tal que els clients vegin el valor dels nostres productes i servei professional. Hem aconseguit excel·lents resultats en la batalla contra l'epidèmia, que no només ha guanyat elogis i reconeixement dels usuaris, sinó que també ha establert una base sòlida perquè el personal de JWELL desenvolupi contínuament mercats estrangers i acceleri el ritme del desenvolupament internacional.

4

Categories populars