Tots els pobles

Notícies

Guangzhou Building Expo 2021 | Carta d'invitació mecànica JWELL

Temps: 2021-07-17 Comentari: 35

China Construction Expo 2021 (Guangzhou)

图片 1

La 23a Exposició de la Construcció de la Xina (Guangzhou) se celebrarà del 20 al 23 de juliol al Canton Fair Pavellion de Guangzhou. Gairebé 2,000 expositors es van reunir a Guangzhou per assistir a l'esdeveniment. Com l'exposició més gran de la indústria de la construcció a escala mundial, JWELL mechanical La figura familiar encara pot aparèixer al lloc de l'exposició de construcció (estand núm.: 9.3-50), maquinària JWELL de visualització integral en el camp d'equips intel·ligents, per a la indústria de la decoració de la construcció en conjunt per innovar, investigar i desenvolupar de gamma alta equips, liderant el desenvolupament de la indústria verda.

图片 2

Guangzhou Construction Expo és una exposició de tota la cadena industrial de la indústria de la construcció i la decoració. Els expositors gairebé cobreixen les principals empreses de tots els segments del mercat. Aquestes empreses presenten aquí els seus nous productes, nous dissenys, noves tecnologies, nous materials i noves estratègies, que representen el nivell més alt de desenvolupament de la indústria i reflecteixen l'última demanda del mercat. En l'actualitat, en el context de la desacceleració econòmica mundial, prestem més atenció. a les necessitats personalitzades dels clients i prestem més atenció al desenvolupament i els canvis dels segments de mercat. Per a molts segments de mercat, continuem promovent la innovació tecnològica d'acord amb els estàndards europeus de fabricació avançada i seguim introduint un gran nombre de equips innovadors de qualitat i d'alt rendiment en el camp de la decoració d'edificis i equips de decoració per respondre activament a les diverses demandes dels clients globals, que ha promogut la continuïtat.creixement de la rendiment de l'empresa.

 Introducció de nous materials i nous productes

图片 3

图片 4

图片 5

图片 6

Després de 24 anys d'innovació i desenvolupament, com a marca nacional de maquinària i equips xinesos, JWELL Machinery ha estat actiu a l'escenari mundial de la indústria en els darrers anys. Els experts de la indústria van dir que la capacitat de JWELL Machinery en la fabricació d'equips ha estat àmpliament reconeguda, JWELL. La maquinària sempre ha estat productes d'alta qualitat, lliurament ràpid, preu raonable, servei perfecte, l'experiència definitiva, de manera que cada usuari pugui aconseguir el màxim valor, gràcies als elogis i la confiança de l'usuari.

图片 7

Categories populars