Tots els pobles

Notícies

Jwell celebra el 100è aniversari del Partit Comunista Xinès

Temps: 2021-07-01 Comentari: 13

2 100è aniversari3

Quant saps sobre la Part Comunista de la Xina (PCC)? La descripció següent es basa en WIKIPEDIA:
El Partit Comunista de la Xina va ser fundat el 1921 per Chen Duxiu i Li Dazhao, amb l'ajuda de l'Oficina de l'Extrem Orient del Partit Obrer Socialdemòcrata Rus (bolxevics), que va prendre el poder a Rússia després de la Revolució d'Octubre de 1917, i l'Extrem Orient. Secretariat de la Internacional Comunista. Del 1927 al 1950, el PCC va lluitar en una guerra civil contra el govern nacionalista del Kuomintang, però va cessar temporalment les seves hostilitats per tal de formar una aliança de curta durada amb el Kuomintang per lluitar contra el Japó, i el 1949 va sortir victoriós. quan el president del PCC, Mao Zedong, va proclamar l'establiment de la República Popular de la Xina i la República de la Xina es va retirar a Taiwan. Des de llavors, el PCC ha estat l'únic partit governant del país, rebatejat com a República Popular de la Xina el 1949.

3 membres del PCC

4 vaixell del CCP

El president xinès, Xi Jinping, es va dirigir a una multitud acuradament revisada a la plaça de Tiananmen. El president xinès, Xi Jinping, ha dit que la Xina no oprimeix altres països, en un discurs commemoratiu del centenari de la fundació del governant Partit Comunista. En comentaris considerats com una referència als Estats Units, Xi també va advertir contra qualsevol que "oprimeixi la Xina", dient que "se'ls colpejarien el cap... contra un gran mur d'acer".

5

6

En aquest dia especial, els treballadors de Jwell Machinery (Haining) Co.,ltd celebren aquest gran aniversari a la seva manera dient una cançó famosa: sense el Partit Comunista, no hi hauria nova Xina.

8

9

7 100è aniversari

10 100è aniversari 1

Categories populars