Tots els pobles

Notícies

Jwell assistirà a la conferència de la indústria impermeable de la Xina a Pequín el 28 de maig de 2021

Temps: 2021-05-28 Comentari: 36

El 28 de maig de 2021, Jwell assisteix a la 3a sessió de la Conferència de la indústria impermeable de la Xina a Pequín. Jwell té molts anys d'experiència en el disseny de línies d'extrusió de geomembranes impermeables PE/PVC.

2
3

A principis de 2016, la Xina va emetre un nou estàndard de certificació CRCC per garantir la qualitat de les membranes impermeabilitzants, i Jwell va seguir amb una nova línia de producció de membranes impermeabilitzants de PE d'ample ample d'alta eficiència que compleix la producció real i compleix els nous estàndards de certificació CRCC. . Geomembrana d'impermeabilització Jwell Característiques de la nova línia de producció de material enrotllat impermeable PE d'ample amplada d'alta eficiència: adopta un sistema d'alimentació automàtica de marca italiana: compleix la fórmula de mesura i barreja de lots de polímers, l'ajust de la fórmula de la matèria primera és senzill, el lot l'alimentació és precisa d'una mil·lèsima, i l'alimentació per lots gran estalvia mà d'obra.

4
5
6

Extrusora d'alta eficiència i estalvi d'energia de Jwell: la primera extrusora domèstica ultra eficient d'un sol cargol per a la sortida d'extrusió de la línia de producció de taulers impermeables, la sortida d'un únic host d'alta eficiència pot arribar als 1800 KG/H per hora. Per a PE, EVA, TPO i altres materials polimèrics, està dissenyat per dispersar, barrejar i plastificar uniformement. La pressió d'extrusió d'alta i baixa velocitat és estable dins de 0.2 MPa i la relació d'eficiència energètica del motor d'estalvi d'energia d'alta eficiència és del 85%.

7

8

Categories populars