Tots els pobles

Notícies

Jwell Machinery compra el fabricant alemany de màquines de modelat per bufat Kautex!

Temps: 2024-01-11 Comentari: 33

Bonn, 10.01.2024.La reorganització de Kautex Machinery Manufacturing Co., Ltd. va marcar una fita important: Jwell Machinery Company va invertir en l'empresa, garantint així el seu funcionament continu i independent i el desenvolupament futur. - Kautex Maschinenfabrik GmbH, especialitzada en el desenvolupament i fabricació de sistemes d'emmotllament per extrusió per bufat, s'ha ampliat des de l'1 de gener de 2024 a causa de l'adquisició de Jwell Machinery.

imatge-1

(empresa KAUTEX a Bonn, Alemanya)


"Amb el... traspàs d'operacions empresarials, el procés aconsegueix un tancament ràpid i exitós, que marca el rumb d'un futur positiu per a l'empresa. El fet que això fos possible en poc temps... subratlla l'eficàcia de la procediment d'autogovern com a instrument per a la remediació i manteniment de les empreses", va dir Boddenberg en un comunicat.


imatge-2

(Jwell Machinery a Suzhou, Xina)


"Amb Jwell com a nou soci fort de Kautex Machinery Systems GmbH, el nostre futur és brillant. Jwell és un encaix estratègic per a nosaltres, tenen una sòlida formació en la fabricació de maquinària de plàstic i tenen fons suficients per completar la transformació de Kautex, ens ajudaran a continuar aprofundint en la fabricació i els serveis localitzats, amb l'objectiu de crear una empresa de classe mundial. líder del mercat en el negoci d'emmotllament per extrusió per bufat", va dir Thomas, CEO de Kautex Group. Kautex és una empresa operativa independent sota Jwell Machinery.


imatge-3

(Mr.He HaiChao, president de Jwell Machinery Co., Ltd)


Jwell va comprar amb èxit l'empresa Kautex d'Alemanya, especialitzada en màquines de modelat per bufat. Seguim funcionant per a un futur brillant!

imatge-4

Categories populars