Tots els pobles

Notícies

JWELL Machinery estrenarà aviat el K2022 alemany

Temps: 2022-10-14 Comentari: 3

Després de tres anys d'absència, JWELL Machinery tornarà a participar a l'exposició K - 2022 Düsseldorf International Plastics and Rubber Exhibition(Núm. de l'estand de JWELL: 16D41&14A06&8bF11-1), que es preveu que arribi del 19 al 26 d'octubre i desveli el misteri del K2022 a Düsseldorf. A l'exposició de 2022, JWELL mostrarà una sèrie d'equips d'extrusió avançats per oferir als clients globals solucions globals professionals i personalitzades per a equips d'extrusió de plàstic en diversos segments.

1

2

Com la fira de plàstics i cautxú més gran i influent del món, la K Show no només és un indicador futur de la direcció de la indústria, sinó també un lloc on els experts poden comunicar-se i generar noves idees. Com a proveïdor global de solucions de tecnologia d'extrusió, JWELL Machinery es connecta activament amb equips i tecnologia d'extrusió avançats a Europa, explora profundament el desenvolupament i l'aplicació de nous materials i nous processos, i es compromet a oferir solucions més competitives per al desenvolupament futur dels clients. Per a nosaltres, l'exposició K no només és demostrar plenament la força dels productes xinesos a l'escenari internacional, sinó també una excel·lent oportunitat d'aprenentatge.


Línia de producció de làmines de TPU invisibles

3


Línia d'extrusió de pel·lícules i làmines de TPU

4


Línia d'extrusió de material d'embalatge mèdic

5


Màquina de modelat per bufat de llit d'hospital de plàstic
6


Extrusió de catèter de precisió mèdica

7


Anar a l'estranger al món és l'única manera perquè les empreses nacionals xineses es facin més grans i més fortes. JWELL Machinery ha participat a K Exhibition durant set anys consecutius. A l'exposició, podem comunicar-nos completament amb més clients cara a cara, entendre les necessitats dels usuaris i oferir un servei més acurat i atent als clients antics. També podeu fer molts amics nous i mostrar els vostres últims productes i tecnologies. Dissenyar i fabricar equips d'extrusió personalitzats per satisfer la segmentació del camp, de manera que els clients estiguin satisfets, entenguin la visió i l'estratègia del client. Amb professionalitat, millorem contínuament els nostres productes, serveis i valor, anticipem i satisfem les necessitats dels clients, ens comprometem a oferir-los solucions holístiques i construim aliances efectives de clients i proveïdors. Perquè la màquina de plàstic de la Xina guanyés el reconeixement i el respecte del mercat internacional va tenir un paper protagonista positiu.


Línia d’extrusió de pel·lícula EVA / POE / PVB / SGP

8


Màquina de modelat per bufat flotant FPV

9


Línia d'extrusió de fulla posterior composta PV/PE PVDF/PET
10


Línia d'extrusió WPC/HDPE d'un sol cargol (escuma).

11


Sèrie de compostatge i peletització de plàstics biodegradables

12


Finestra de PVC- Línia d'extrusió de persianes

13


Durant l'exposició de 8 dies, empreses líders de la indústria mundial del plàstic i el cautxú mostraran els productes i tecnologies de la indústria al més alt nivell internacional. La gent de JWELL aprecia l'oportunitat de comunicar-se amb els usuaris de la indústria, especialment després de l'epidèmia, aportarà una atmosfera diferent. Ja estem desitjant trobar-vos a Dusseldorf del 19 al 26 d'octubre de 2022.

14