Tots els pobles

Notícies

JWELL us dóna la benvinguda a Tailàndia InterPlas

Temps: 2022-06-10 Comentari: 40

1

La 30a Exposició Internacional de Cautxú i Plàstics de Tailàndia el 2022 se celebrarà al Centre de Convencions i Exposicions BITEC a Bangkok, Tailàndia, del 22 al 25 de juny. En aquesta exposició, la nostra empresa mostrarà molts equips com ara una nova extrusora de doble cargol cònica, línia de producció de canonades mèdiques, calandra de tres rodets, màquina automàtica de modelat per bufat, etc. lloc. Us convidem sincerament a visitar l'estand de Jwell Machinery (estand núm.: 4A31), per presenciar i experimentar la innovació d'equips i la qualitat del servei de les empreses professionals de Jwell Machinery i compartir els últims resultats de recerca en el camp dels equips d'extrusió.

2

3

4

Bkwell Intelligent Equipment (Thailand) Co., Ltd. és un altre important centre d'estratègia de desenvolupament de JWELL. Es troba a Bangkaew, Bangphli, província de Samutprakan, al voltant de Bangkok, Tailàndia. La fàbrica es troba al parc industrial de Rojana, Pluak Daeng, província de Rayong. Ocupa una superfície d'uns 93,000 metres quadrats. La nostra empresa és un fabricant d'alta tecnologia dedicat a la investigació, desenvolupament i fabricació d'equips d'emmotllament per extrusió de plàstic. Ha desenvolupat encara més el mercat de Tailàndia mitjançant serveis locals i un temps de resposta escurçat per ampliar el mercat del sud-est asiàtic. Després d'això, va accelerar el ritme d'entrada de Jwell al mercat internacional, va ampliar el mercat incremental i va millorar la presència de la marca JWELL i BKWELL a Tailàndia i el sud-est asiàtic.

5

6

7

8

Com a tercer mercat de consum de plàstic als deu països de l'ASEAN, Tailàndia té una gran demanda de mercat i àmplies perspectives de desenvolupament. Des de 2004, JWELL ha començat la venda i el servei de cargols i extrusores al mercat tailandès. La gent de Jwell va sentir la bona voluntat del govern i de la gent de Tailàndia i va rebre el suport i l'ànim de molts clients i amics. Ens adherirem al concepte bàsic de "ser honestos amb els altres" i seguirem creant valor per als clients amb millors productes i serveis més còmodes. Fins i tot quan el Covid-19 s'ha repetit en els darrers anys, encara hi ha gent de Jwell sense por estacionada a diversos mercats estrangers, satisfent activament les necessitats dels clients estrangers i guanyant una bona reputació per a la marca Jwell. A més, totes les persones comunes i grans de Jwell s'han adherit a les seves publicacions durant diversos anys, fent les coses bé amb el cor.

9

10

11

12

Tant si es tracta d'un vell amic com d'un nou amic, totes les persones de Jwell tenen el mateix somni, és a dir, fer que l'equip de Jwell s'escampi per tot el món, fer que la marca de Jwell sigui reconeguda mundialment i proporcionar al món productes de més qualitat i millor qualitat. i un servei més ràpid, creï més valor.

13

14

15

16

Categories populars