Tots els pobles

Notícies

Jwell assistirà a l'exposició ITMA AISA+CITME del 12 al 16 de juny a Xangai

Temps: 2021-05-28 Comentari: 51

A causa del virus Corona, l'exposició de maquinària tèxtil de Xangai s'ha endarrerit més de dos anys. Les noves tecnologies d'aquesta indústria, els nous equips i les diferents solucions són urgents per presentar al mercat i obtenir retroalimentació del mercat; al mateix temps, després de l'impacte de l'epidèmia, hi ha una gran bretxa de mercat i estalvis a llarg termini. La demanda d'acoblament està a punt de desencadenar-se. L'Exposició Internacional de Maquinària Tèxtil de la Xina i l'Exposició ITMA Àsia, que se celebrarà al Centre Nacional de Convencions i Exposicions Hongqiao de Xangai del 12 al 16 de juny, són especialment emocionants. Jwell assistirà a aquesta exposició per llavors amb l'estand núm. H7-B02, benvingut a visitar-nos!

1

Les característiques de Jwell Textile Machine són les següents:
Equip de procés complet de filatura de polièster/niló/composite POY
L'equip cobreix més de 20 sèries d'equips clau, com ara màquines de filar, bobinadores d'alta velocitat, corrons de calor, etc., i ha estat àmpliament reconegut pels usuaris a casa i a l'estranger. L'equip de filatura té les característiques d'una configuració rica, qualitat estable del producte, funcionament fiable de l'equip, alta eficiència i estalvi d'energia i protecció del medi ambient;

2

1) S'adopta un nou tipus de cargol bimetàl·lic, canó i disseny especial de canonades.
2) Caixa d'estalvi d'energia, equipada amb components en forma de copa autosegellants d'alta pressió muntats a la part inferior.

3

3) Bomba de filat planetària única, bomba d'oli de transmissió independent, equipada amb un dispositiu d'aspiració de monòmers ben dissenyat.
4) Una sèrie de sistemes de refrigeració amb canvi d'aire uniforme i estable i bufat d'aire lateral.
5) La placa guia es pot aixecar i baixar, i l'operació d'aixecament del cap és convenient.

4

6) Enrotllador automàtic d'alta velocitat amb bobinatge de precisió, alta taxa d'èxit de commutació, excel·lent formació de pastís de seda i bon rendiment de desenrotllament. Aporta més opcions i bons beneficis als usuaris.

5

Categories populars