Tots els pobles

Notícies

La classe de formació en aplicacions de PVC comença del 3 al 5 de juny de 2021 a Jwell, Haining, Zhejiang

Temps: 2021-06-01 Comentari: 49

La indústria de la decoració verda dels productes de PVC està en constant canvi. Per tal de promoure les comunicacions entre els professionals de la indústria, del 3 al 5 de juny, l'Associació de la Indústria de Processament de Plàstics de la Xina s'unirà amb les elits de les cadenes de la indústria de productes de PVC amunt i avall per dur a terme el "Curs de formació en tecnologia de fabricació verda de productes de PVC". L'abast cobreix tot el camp dels productes de PVC, centrant-se en els fabricants de matèries primeres i additius de PVC, tubs de PVC, perfils, plaques, làmines, pel·lícules, cables, etc., que reuneixen terminals, universitats, institucions de recerca, plantes de processament, materials i equips. Proveïdors i altres empreses de tota la cadena de la indústria i han llançat un esdeveniment d'intercanvi de tecnologia de gamma alta de la indústria. La imatge següent és l'organització d'aquesta conferència.

2

Després d'aquesta formació, els convidats seran convidats a visitar la fàbrica de Jwell Zhejiang (Haining). La imatge següent és la fàbrica Jwell Haining.

3

JWELL MACHINERY (HAINING) CO, LTD. és un altre centre d'estratègia de desenvolupament de Shanghai JWELL Machinery Co., Ltd, ubicat a XieQiao tecnologia industrial
Park, ciutat de Jiangxing, província de Zhejiang, fabricant d'alta tecnologia especialitzat en investigació i desenvolupament d'equips d'extrusió de plàstic. L'àrea de l'empresa és d'unes 400 hectàrees. Tenim un equip d'R + D altament qualificat i un ric equip d'enginyers mecànics i elèctrics amb experiència, així com una base de processament avançada i una botiga de muntatge normatiu. El nostre esperit empresarial és "ser persistent i innovador", continuant explorant nous camps d'extrusió. Benvingut als clients nous i antics per visitar-nos per investigar, orientar i cooperar. Ens complau oferir-vos un suport potent!

4

5

L'empresa se centra en la fabricació d'equips d'extrusió de plàstic i una gamma completa de serveis tècnics professionals, i fabrica amb cura equips d'extrusió de plàstic que satisfan les necessitats dels usuaris de gamma mitjana i alta de tot el món. Un disseny estricte, un estricte procés de fabricació estandarditzat i un sistema de garantia de servei postvenda perfecte ofereixen als usuaris equips de línia de producció d'alta eficiència, estalvi energètic i d'alta qualitat i serveis atents. Els productes cobreixen tot tipus de composició i granulació de materials polimèrics, canonades, materials perfilats, plaques, làmines, teixits no teixits, filatura de fibres químiques i altres línies de producció, així com màquines d'emmotllament buit, reciclatge de plàstic (trituració, neteja, granulació) , extrusora de cargol únic / doble cargol i canó de cargol, matriu en T, matriu rodona multicapa, canviador de pantalla, corró, màquina auxiliar automàtica i altres accessoris.

6

7

En els últims anys, JWELL Machinery ha guanyat molts honors nacionals, provincials i municipals. Ha estat el primer classificat a la indústria d'extrusió de plàstic de la Xina durant 10 anys consecutius. L'empresa té un sistema de propietat intel·lectual independent i actualment compta amb més de 400 patents nacionals autoritzades. Entre elles, hi ha més de 40 patents d'invenció i ha guanyat molts honors com ara "Empresa nacional d'alta tecnologia", "Marca famosa de Xangai", "Nou producte clau nacional", etc. JWELL ha aconseguit els seus propis èxits en cada segment de la indústria de l'extrusió, establint així una posició de lideratge en la indústria. La seva quota de mercat no només està molt per davant a la Xina, sinó que també s'exporta a Alemanya, Espanya, Polònia i Rússia. , Índia, Turquia, Brasil, Tailàndia, Indonèsia, Egipte, Perú, Romania i més de 120 països i regions. Confiat i elogiat pels clients.

8

9

Categories populars