Tots els pobles

Notícies

Pel·lícula Eva Solar Fotovoltaica

Temps: 2022-09-01 Comentari: 13

Nom complet de la pel·lícula fotovoltaica Eva La pel·lícula de fusió en calent PHOTOVOLTAIC Eva és una aplicació professional en l'envasament de cèl·lules fotovoltaiques que utilitza pel·lícules termoestables de canonades. La pel·lícula fotovoltaica Eva és un tipus important de pel·lícula de fusió en calent, té bones característiques d'adhesió, durabilitat, característiques òptiques i altres aspectes, fent-la cada vegada més àmpliament utilitzada en components actuals i diversos productes òptics.

Imatge de la pel·lícula d'eva solar:

1

Avantatges de la pel·lícula EVA FOTOVOLTAICA:

Els avantatges de la pel·lícula EVA FOTOVOLTAICA i els avantatges de la pel·lícula de fusió en calent Eva per mantenir el mateix, característiques de la pel·lícula de fusió en calent Eva: resistència a l'aigua, resistència a la neteja en sec, baix punt de fusió, resistència a baixa temperatura menys 20 graus, resistència a alta temperatura 80 graus, inodor , protecció del medi ambient, bona permeabilitat a l'aire, bon rendiment de tracció, alta força d'unió, bona elasticitat.

A més de les característiques anteriors, també es poden resumir les característiques següents:
Alta transparència, alta adherència per a tot tipus d'interfícies, incloent vidre, metall i plàstic;
Una bona durabilitat pot resistir altes temperatures, humitat, llum ultraviolada, etc.

Baixa temperatura del compost i fàcil emmagatzematge.

2


Jwell ofereix una solució completa de la línia de producció de pel·lícules fotovoltaiques EVA Solar, si teniu alguna necessitat, no dubteu a contactar-nos.
Contacte: Byron Liu
Correu :[protegit per correu electrònic],[protegit per correu electrònic]

Categories populars