Tots els pobles

Notícies

Benvingut de nou JWELL HERO!

Temps: 2021-06-30 Comentari: 43

Saluta al rebel més bonic de l'epidèmia: l'enginyer JWELL

A l'inici de l'Any Nou el 2020, un nou coronavirus sobtada està arrasant al món, afectant el cor de tothom. Algú ha dit: "La grandesa de l'home és la dignitat amb què es troba davant les seves pors". Però JWELL L'empresa, realment hi ha un grup de persones, no té en compte la seguretat personal. En resposta a la trucada de l'empresa, el nostre personal de depuració va a l'estranger a països estrangers, amb la tecnologia més professional, l'actitud més sincera, per servir els clients estrangers. de JWELLi.
El 20 de gener de 2021, JWELL Machinery Suzhou Factory va celebrar una gran cerimònia de benvinguda per donar la benvinguda als herois de l'encàrrec a l'estranger tal com estava previst.

图片 1

图片 2

图片3s

Línia d'extrusió de rotlles de geomembrana JWELL de 7000 mm instal·lada i posada en marxa amb èxit, benvingut a JWELL HERO!

图片 4

图片 5

Maquinària JWELL és un fabricant professional nacional líder d'equips de membrana impermeabilitzant de polímers. Sempre ha estat el proveïdor de màquines i serveis de membrana impermeabilitzant dels fabricants nacionals i estrangers de primera classe com Oriental Yuhong, Canlon, Jorbor Tech, Keshun, Dayu, 3M, GSE, Sika, etc. I ha superat la certificació del CRCC. . És adequat per a la producció de membranes impermeables multicapa de diversos materials i diferents estructures. La sortida pot arribar a les 2 tones per hora, l'amplada màxima del producte acabat de la bobina pot arribar als 9000 mm i la desviació del gruix es pot controlar dins de ± 0.02 mm.

图片 6

Geomembrana d'amplada extra PE/Línia d'extrusió de rotllos impermeables

Aplicació: Per a l'ús d'impermeabilització en edificis industrials i civils, com ara la coberta verda, la coberta plana i la coberta inclinada. Sota-
Impermeable del sòl: dipòsit, presa, piscina. ús impermeable al túnel, dipòsit de gra, enginyeria artificial, abocador, llac artificial.

图片 7

图片 8

JWELL compta amb un equip d'R+D d'alta qualitat i un equip experimentat d'enginyers de posada en servei mecànics i elèctrics, així com una base de mecanitzat avançada i un taller de muntatge estàndard.
Esperit emprenedor: treball dur, persistència i innovació
Missió Corporativa:
Seguiu el treball i la innovació, centreu-vos en l’experiència del client.
Construïu una cadena ecològica global intel·ligent d’equips d’extrusió.

图片 9

Categories populars